pótkocsi javítás olyan dolog, ami nem várhat! A kamion pótkocsija megsérülhet, de ez a sérülés nemcsak törés lehet, deformálódhat is az alváz. Az alváz eldeformálódása egyszerűen kijavítható a megfelelő eszközök használatával. A pótkocsi javítás alváz egyengetéssel lehetséges, aminek következtében az alkatrész visszanyeri eredeti formáját.

Az olyan eszközök, mint amilyen  a melegítő berendezés vagy az alvázhúzató pad is, korszerű javítást tesznek lehetővé. A pótkocsi javításhoz tökéletesen felszerelt műhellyel rendelkezünk, ahol határidőre elkészülnek a megrendelt javítások. A helyreállítást hozzáértő kollégákkal végezzük el.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha sürgősen szeretné járművét megjavíttatni! A szükséges munkálatokat megfizethető díjszabással végezzük és profin kivitelezzük annak érdekében, hogy az ügyfeleink nagyszerű ár-érték arányban tudják igénybe venni a műhelyünk szolgáltatásait! Keressen minket bizalommal karbantartással, javítással kapcsolatban a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!