Gépjármű műszaki állapotának felmérése

A biztonságos és felelősségteljes közlekedés része, hogy gépjárművünk műszaki állapotát rendszeresen ellenőriztetjük, és szükség esetén elvégeztetjük a szervizmunkálatokat, valamint a rendszeresen esedékes műszaki vizsgák előtt is felmérjük autónk állapotát. A jármű alkatrészei az idő elteltével elhasználódnak, elkopnak, amit ha nem ellenőriztetünk és javíttatunk szakemberrel, komoly anyagi károkhoz és balesetekhez vezethetnek.

Miket fontos rendszeresen ellenőrizni, karbantartani:

  • Karosszéria vizsgálata: A mindennapi használatból adódó sérülések és esetleges balesetekkor keletkező rongálódások helyreállítása.
  • Fékek vizsgálata: A teljes fékrendszer alkatrészeinek karbantartása.
  • Alvázvizsgálat: Sérülések, korrózió javítása.
  • Futóművek vizsgálata: A teljes első és hátsó rendszer alkatrészeinek vizsgálata, cseréje, javítása.
  • Olaj és víz szivárgások vizsgálata: Tömítések, alkatrészek meghibásodásának ellenőrzése, javítása.
  • Gumiabroncsok vizsgálata: Sérülések, kopások, felnik ellenőrzése.
  • Világító és villamos berendezések vizsgálata: Fényszórók, index, féklámpák tesztelése, villamos berendezések ellenőrzése.

A rendszeres műszaki állapot felméréssel és karbantartással megelőzhetőek a nagyobb anyagi kiadások és elkerülhetőek a balesetek. Forduljon hozzánk bizalommal és szakembereink minden szükséges munkálatot elvégeznek autóján!

Motor kivétel

Szerviz műhely

Volvo motor kiszerelése

Kamion szervizünkben bármilyen problémát megoldunk!

Ahogy a személygépjárműveknél, úgy a kamionoknál is előfordulhatnak olyan meghibásodások, amik minden előjel nélkül jelentkeznek, és nagyon nehéz kideríteni, hogy pontosan mi okozza a bajt. Amennyiben az Ön járművével is hasonló történt, és szeretne valós képet kapni a problémáról, bízza kamion szervizünkre a javítást!

Kamion szervizünkben olyan szakemberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már nagyon sokféle hibával találkoztak, így nem jelent számukra nehézséget a legfurcsább jelenségek okát is kideríteni. A pontos feltérképezésnek köszönhetően valóban hasznos segítséget tudunk nyújtani a bennünket felkereső ügyfelek számára, így elkerülhető, hogy rövid időn belül újból szervizeltetni kelljen a járművet. Gyors, megbízható, színvonalas szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz műhelyünkkel!

Kamion szervizünkben bármilyen problémát megoldunk. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége rólunk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kamion szerviz