A gumiszerelés anyagilag sokkal kevésbé megterhelő, mint a csere és gyakran meg is oldható vele a probléma. Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Általánosan elmondható, hogy ha valami elromlik, azt első körben érdemes megpróbálni megjavíttatni és csak akkor lecserélni, ha nem lehet vagy nem éri meg a javítása. Ez vonatkozik a járművek abroncsaira is, ugyanis ma már sok esetben megoldható a gumiszerelés, ami jóval kisebb kiadást jelent, mint a csere.

Az abroncs cseréje sajnos igen költséges, ezért a tulajdonosok általában igyekeznek elkerülni. Persze ez sajnos nem mindig lehetséges, hiszen a jelentős sérülés, defekt értelemszerűen nem javítható, a kisebb hibák viszont hatékonyan eltüntethetőek. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a gumiszerelés terén, így, ha lehetséges, akkor készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére ebben.

A gumiszereléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.